Wie ben ik?

Een klein stukje achtergrond

Mijn naam is Ingrid Bastiaansen en ik ben geboren en getogen in Breda. Al jaren woon ik samen met mijn mannen op een fijne plek in Dorst. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, in de bossen, aan zee of in de bergen. De foto’s op mijn website zeggen zeker iets over mij. Mijn levensmotto (met dank aan Loesje) “Geniet nooit met mate”.

Van loondienst naar zelfstandig ondernemer

Al veel jaren werk ik met plezier als marketing en communicatiespecialist in Tilburg. En toch kriebelt het wel eens om voor mezelf te beginnen. Zelfstandig ondernemer worden naast mijn baan, zou het iets voor mij zijn? De gedachtes en gesprekken zijn er regelmatig maar concreet worden de plannen nog niet.

Tot 2023, ik zie twee bonte spechten in onze tuin. Bijzonder, je ziet ze niet zo vaak in een woonwijk. Er blijkt een mooie symboliek in te zitten. De specht toont je dat je perfect in staat bent om je leven vorm te geven en nieuwe wegen te bewandelen, het enige wat je nodig hebt is vertrouwen. Ik hak de knoop door en start mijn eigen bedrijf, IB@S is een feit! En dit besluit voelt goed, met mijn ervaring kan ik anderen helpen. Als je dingen doet waar je blij van wordt en energie van krijgt, dan gaat de bal vanzelf rollen.

IB@S vorm en tekst

En hoe ik aan mijn bedrijfsnaam kom? IB@S is een verkorte versie van mijn naam. Het apenstaartje kun je lezen als de A maar ook als symbool voor mijn online diensten. Het marketing- en communicatievak is groot en breed maar vat je het samen, ga je naar de kern, dan heb je het over vorm en tekst. En dat dan weer in de breedste zin van het woord.